Варекс ООД откри нов търговско-сервизен център в Добрич

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
4 Минути

На 29-ти септември 2022 г. от 17:30 часа се състоя официалното откриване на новия търговско-сервизен център на фирма ВАРЕКС в гр. Добрич, намиращ се на ул. „Варненски път“ №15, който е разгърнат на площ от 952 кв.м. РЗП.

” Днес откриваме нашия нов дом в сърцето на златна Добруджа – в Добрич. Една прекрасна многофункционална сграда, която да радва земеделците – нашите настоящи и бъдещи клиенти в региона и да способства за пълноценното им обслужване в търговско и сервизно отношение. Може да се каже, че ние се забавихме с 2 години и въпреки цялата криза с галопиращи цени на суровини, материали, труд, енергия и т.н, успяхме в разумен срок да се справим”, констатира Иван Масларов, управител на фирма ВАРЕКС ООД.

„Клиентите на компанията могат да разчитат на все по-качествено сервизно обслужване, благодарение не само на специализираното оборудване и оригинални резервни части, които фирмата предлага, но и на висококвалифицираните сервизни специалисти, които притежава. Всички марки които представляваме имат място в нашата база, а те са над 10“, допълни още г-н Масларов.

Освен административни офиси новата сграда разполага и с търговско-сервизен център

В просторния шоурум се помещават различни по големина зали за срещи с клиенти и обучения. Помещението за извършване на ремонти и сервизно обслужване на техника разполага с три клетки и е оборудвано по най-високите стандарти. Големият склад за резервни части е отлично организиран и предлага всички необходими удобства за бързото и качествено обслужване на клиентите. Външната площ разполага с експозиционна зона за предлаганата от ВАРЕКС техника, паркинг за посетители, служители и трасе за тест драйв.

Иван Масларов, управител на фирма ВАРЕКС ООД.

Срокът за изпълнение на проекта е по-малко от година, като бързата реализация е пример за успешно сътрудничество между клиента, гл. архитект – Боряна Станчева, архитект – Николай Христов, проектант – инж. Пенчо Керванов и Добруджа Билдинг ЕООД, съпътстващо всички етапи на изграждане на обекта.

По време на официалното откриване на сградата фирмата бе организирала традиционен ритуал с водосвет, който бе уважен от кмета на град Добрич – Йордан Йорданов и зам. кмета на град Добрич – инж. Пенчо Керванов. На откриването присъстваха множество клиенти и официални лица от стратегическия партньор на Варекс ООД –  концерна AGCO, както и представители на други марки, за които фирмата е официален дилър за България – Claydon, Maschio Gaspardo, Kurt и др.


Гост на събитието спечели от томбола 7-редов култиватор KURT 

По време на мероприятието гостите станаха свидетели на дефиле от трактори, комбайни и инвентар, като собственикът и Председател на Съвета на Директорите на KURT – Кемал Курт под формата на томбола – подари чисто нов 7-редов култиватор KURT с торовнасяне на инженера на фирма „Рамина“, с. Хитово.

Една от изненадите, които фирмата бе приготвила за своите посетители, бе и представянето на изящен стенопис в шоурума на сградата, нарисуван от художника Радослав Рудачев-Руди, познат сред добричката общност като Art Hero.  Картината представлява триизмерен образ на момиче в носия, което седи под жаркото слънце в пшеничените поля на Добрич, носейки препълнена кошница от плодове и природни дарове. Идеята на художника е, че момичето олицетворява Добруджа, а кошницата, която носи – нейното плодородие и изобилие от природни блага.

Изумително светлинно шоу освети техниката в базата

В късните вечерни часове всички имаха възможността да се насладят на танцовите изпълнения на ансамбъл „Виделина“, а накрая и да станат свидетели на едно изумително светлинно шоу. Въз основа на предварително монтирани пиксел уреди около сградата – техниката бе осветена от различни светлинни визуализации, синхронизирани под ритъма на специално избрана за целта песен.

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА