Рокади в ръководството на Агенцията по лозата и виното

Юлиана Стоичкова
Юлиана Стоичкова
1 Минути

Георги Тодоров остана на поста само 4 месеца

Красимир Коев отново е начело на Изпълнителната агенция по лозата и виното (ИАЛВ), научи Агрозона, след като на 7 октомври т.г. е освободен Георги Тодоров, който за няколко месеца оглавяваше ведомството. За промяната в ръководството  стана ясно след питане на бившия министър на земеделието Иван Иванов, понастоящем депутат в 48-то Народно събрание, към служебния министър на земеделието Явор Гечев за уволненията във ведомството.

Инж. Красимир Коев е роден в град Ямбол. Завършил е „Екология и опазване на околната среда“ в Лесотехническия университет в гр. София и „Стопанско управление на малки и средни предприятия“ в Технически университет – София. Специализирал е в Държавния департамент на САЩ и в Лондон, Великобритания.

Бил е ръководител на отдел в Националния институт за изследване на виното и спиртните напитки. От 1 септември 2009 г. е изпълнителен директор на ИАЛВ, а на 1 юни тази година бе сменен от Георги Тодоров.

 

Юлиана Стоичкова завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. Дълги години се занимава с печатни медии в областта на градинарството и цветарството. В agrozona.bg приоритет са й производството и пазарите на плодове и зеленчуци, лозарството и винарство, пазарът на земя и хоби градинарството.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА