Разяснения по директните плащания в Търново

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Информационната кампания за директните плащания ще се проведе в град Велико Търново в понеделник, 23-и март. Срещата ще започне в 11:00 часа в конферентната зала на хотел „Панорама“ на ул. “Стефан Стамболов” 63. В нея ще се включи зам.-министърът на земеделието Георги Костов, става ясно от съобщение на МЗХ.

Експерти от Министерството ще запознаят земеделските стопани от региона с начина на кандидатстване, условията, на които следва да отговорят, както и дейностите, които трябва да изпълняват и да спазват, за да получат финансово подпомагане през новия програмен период.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама