Представят нови технологии за отглеждане на овошки на 29-и март в Тутракан

Агрозона
Агрозона
1 Минути

Нови технологии и интензивни схеми за отглеждане на костилкови овощни видове ще бъдат представени на съвместна информационна среща-семинар на 29-и март в град Тутракан. Срещата е по съвместен проект на Националната служба за съвети в земеделието, Териториален областен офис гр. Силистра, и Аграрен университет  – гр. Пловдив.

На семинара проф. д-р Валентин Личев от АУ в  гр. Пловдив ще запознае фермерите с възможностите за ефективно отглеждане на овощни култури в България. От своя страна експертите от Териториален областен офис на НССЗ – гр. Силистра ще разяснят различните възможности за подпомагане на земеделските производители по Програмата за развитие на селските райони ПРСР 2014-2020 г.

Събитието е с начален час  в 9.00 часа, а мястото на провеждане –  гр. Тутракан, обл. Силистра, читалище „Н. Вапцаров“, зала 2

Avatar photo
Автор: Агрозона
Agrozona.bg e информационен сайт, който представя последните новини и анализи в сектор „Земеделие”, Хранително-вкусовата промишленост и предприемачество в селските райони. Тук ще откриете полезна информация, свързана с възможностите за национално и европейско финансиране на българските фермери, промени в българското и европейското законодателство и тенденциите в селското стопанство в България, Европейския съюз и по света.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА