„Напоителни системи“ обявява конкурс за Световния ден на водата

Агрозона
Агрозона
2 Минути

По повод Световния ден на водата, който отбелязваме на 22 март, „Напоителни системи“ ЕАД организира конкурс за фотография, плакат или рисунка. Темата на конкурса е „Водата е за всички“, а инициативата е под мотото „Отличи се. Включи се и ти“.

Участниците могат да бъдат на възраст до 19 години. Те ще бъдат разделени в две възрастови групи.  В първата ще участват деца до 11 години, а втората от 12 до 19 г. Всеки, включващ се може да участва само с една творба.

Трите най- добри творби във всяка възрастова група, ще бъдат класирани от специално сформирани комисии на териториален принцип. Те трябва да бъдат изпратени в плик, на чийто гръб трябва да са  изписани имената на автора и възраст. На отделен лист се вписват имена, възраст, адрес и телефон за връзка с участника.

Крайният срок за подаване на работите е 15 март

До 20 март на сайта на „Напоителни системи” ЕАД ще бъде публикувана информация за часовете и местата, на които ще се проведе награждаването на участниците по територии. Победителите ще получат почетни плакети и награди, с помощта  на които ще продължат да развиват своя талант в областта на изкуството, а за останалите участници ще бъдат подготвени поощрителни награди.

Най-добрите творби ще бъдат използвани в календара на „Напоителни системи” ЕАД за 2020 г.

„За нас този ден е не просто празник, но и момент, в който да покажем както значимостта на дружеството, така и отговорността на хората работещи в него.“- казват от дружеството.

Avatar photo
Автор: Агрозона
Agrozona.bg e информационен сайт, който представя последните новини и анализи в сектор „Земеделие”, Хранително-вкусовата промишленост и предприемачество в селските райони. Тук ще откриете полезна информация, свързана с възможностите за национално и европейско финансиране на българските фермери, промени в българското и европейското законодателство и тенденциите в селското стопанство в България, Европейския съюз и по света.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама