Над 59 хил. стопани получиха уведомителните си писма за Кампания 2021

Юлиана Стоичкова
Юлиана Стоичкова
1 Минути

Кандидатите без регистрация в СЕУ ще получат документите си в областната дирекция на Фонд „Земеделие“

Държавен фонд „Земеделие“ – Разплащателна агенция (ДФЗ – РА) издаде и публикува в Системата за електронни услуги (СЕУ) 59 164 уведомителни писма за извършени оторизации и изплатено финансово подпомагане по схеми и мерки за директни плащания, базирани на площ за Кампания 2021.

Регистрираните в системата земеделски стопани могат да получат електронните документи само през личния си профил. Припомняме, че до там се стига, като влезете в СЕУ от там към основното меню ”Справки”, секция „Кореспонденция“ – „Уведомителни писма“, с възможност за „Сваляне на файл“, от където се зарежда и самото писмо за конкретния бенефициент. При изтегляне на уведомителното писмо то се счита за връчено, като от следващият ден започва да тече 14-дневен срок, в който при несъгласие, бенефициерите на ДФЗ могат да обжалват писмата по реда на АПК.

Кандидатите, които все още нямат регистрация в СЕУ, могат да получат уведомителните си писма на място в областната дирекция на Фонд „Земеделие“ по адрес на регистрация за юридическо лице и едноличен търговец или постоянен адрес за физическо лице.

Юлиана Стоичкова завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. Дълги години се занимава с печатни медии в областта на градинарството и цветарството. В agrozona.bg приоритет са й производството и пазарите на плодове и зеленчуци, лозарството и винарство, пазарът на земя и хоби градинарството.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА