Три дни изобилие от регионални продукти на Фермерски пазар 380, ЛИДЛ Драгалевци

Лилия Александрова
Лилия Александрова
2 Минути

Изобилие от регионални продукти ще предложат фермери от различни части на България по време на Фермерски пазар 380, който ще се състои на 14, 15 и 16 май от 10 до 19 часа на паркинга на магазин ЛИДЛ Драгалевци. Организатори на събитието са ЛИДЛ България, в партньорство с Premium Market 380 и Гастроном-Смесен Магазин. Фермерският пазар се провежда с подкрепа на кампанията “Избирам 380-купувам български продукти с доказан произход”.

Фермерски пазар 380, ЛИДЛ Драгалевци ще бъде посветен на българските производители и продукти, като организаторите обещават богато продуктово разнообразие от 32 регионални български ферми. Част от вкусните изкушения, които ще се предлагат на фермерския фестивал са почти 10 вида ръчно направен кашкавал от краве мляко, билков пчелен мед и пчелни продукти, козе кашкавал и сирене, зелени листни зеленчуци и ароматни подправки, лимецова гранола и лимецови бисквити. Ще има богат избор на вкусни и ароматни напитки. Не е за пропускане 100% ябълковия сок Пиногре, произведен в добричкото село Царичино, модерната крафт бира също ще се предлага от днес, изобилие от качествени родни вина за всеки вкус от Петричко, Южен Сакар, с. Рабиша, Плевенско и Варненско.

Любителите на качествената българска храна ще имат възможност да си купят също така много различни видове колбаси, био ябълки и масло от тиквено семе.

Събитието ще се проведе при спазване на всички необходими мерки срещу COVID-19.

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама