Интервю

Всички публикации от Интервю

Има реална опасност да се появят фалшификации на розовото масло

Момчил Неков работи в Европейския парламент в комисиите по „Земеделие и развитие

Как да изнасяме български храни в САЩ? Съвети от експерти

Шоколад и сладко от рози ще изнася за САЩ българската бутикова сладкарска

Какво ядат и готвят българите – интервю с шеф Манчев

Агрозона интервюира кулинара шеф Манчев по време на българските квалификации за готварското

Eдин успешен български фермер – Историята на Рангел Матански

Рангел Матански е българският победител в Националния конкурс за Европейската награда за

Десертното грозде е най-печелившата ниша в Европа, в която има място за...

Господин Йоцев, като експерт в областта на търговията с храни, търсим вашето

България е с най-свободното законодателство за търговия със земя

Различията между браншовете за бъдещата Обща селскостопанска политика са много по-малко, отколкото

Ловците са инвестирали 7 млн. лв. в грижа за дивеча през 2016...

Един ден преди откриването на новия ловен сезон, „Агрозона“ разговаря с новоизбрания

ЕС очаква по-малка реколта от слънчоглед

Европейската комисия намали месечната си прогноза за реколтата от слънчоглед в ЕС

Да работиш във фонд „Земеделие“ е гордост и чест за всеки един...

Господин Живков, кампанията по директните плащания е към своя край, как премина

Венцислав Върбанов: Земеделието ни работи на принципа „проба-грешка“

Интервюто е публикувано в сп. Иноватор/брой май-юли 2017 *Разговорът е проведен през

Агрозона Агрозона

Мария Габриел: Пчелари и земеделци не си противостоят

Мария Габриел е номинирана за еврокомисар на България с ресор "Дигитализация". От

Агрозона Агрозона