Има реална опасност да се появят фалшификации на розовото масло
Момчил Неков работи в Европейския парламент в комисиите по „Земеделие и развитие…
Как да изнасяме български храни в САЩ? Съвети от експерти
Шоколад и сладко от рози ще изнася за САЩ българската бутикова сладкарска…
Какво ядат и готвят българите – интервю с шеф Манчев
Агрозона интервюира кулинара шеф Манчев по време на българските квалификации за готварското…
Eдин успешен български фермер – Историята на Рангел Матански
Рангел Матански е българският победител в Националния конкурс за Европейската награда за…
Десертното грозде е най-печелившата ниша в Европа, в която има място за...
Господин Йоцев, като експерт в областта на търговията с храни, търсим вашето…
България е с най-свободното законодателство за търговия със земя
Различията между браншовете за бъдещата Обща селскостопанска политика са много по-малко, отколкото…
Ловците са инвестирали 7 млн. лв. в грижа за дивеча през 2016...
Един ден преди откриването на новия ловен сезон, „Агрозона“ разговаря с новоизбрания…
ЕС очаква по-малка реколта от слънчоглед
Европейската комисия намали месечната си прогноза за реколтата от слънчоглед в ЕС…
Да работиш във фонд „Земеделие“ е гордост и чест за всеки един...
Господин Живков, кампанията по директните плащания е към своя край, как премина…
Венцислав Върбанов: Земеделието ни работи на принципа „проба-грешка“
Интервюто е публикувано в сп. Иноватор/брой май-юли 2017 *Разговорът е проведен през…
Мария Габриел: Пчелари и земеделци не си противостоят
Мария Габриел е номинирана за еврокомисар на България с ресор "Дигитализация". От…