Фестивалът „Златен грозд” е една добра традиция в Югозападна България

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути
Фестивалът „Златен грозд” е една добра традиция в Югозападна България. Това каза Григор Солунов, управител на винарска изба, която се включва във фестивала на град Мелник всяка година, предава радио „Фокус” – Пирин.
„Ще участваме във фестивалните два дни с 50% от 40 вида вина които имаме като асортимент. Можем да предложим много голям асортимент от вина на гостите и туристите дошли в Мелник, защото имаме самочувствието, че правим качествено вино. Можем да отговорим на всички вкусове. Всеки посетител на фестивала ще открие в нашия букет от вина, своето вино”, съобщи управителят на избата.
Фестивалът „Златен грозд” в Мелник събира производители и любители винари, като се представят различни сортове вино и се подбира най-доброто вино за годината. Фестивалните дни на виното ще започнат на седми и осми февруари в Мелник.
Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА