Децата до 14 години могат да участват в конкурс за рисунка на тема „Какво е за мен водата“

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
1 Минути

„Напоителни системи“ ЕАД организира конкурс за рисунка на тема „Какво е за мен водата“

По повод 22 март „Световен ден на водата” и професионален празник на „Напоителни системи” ЕАД, Дружеството организира традиционния си конкурс за рисунка. Тази година темата е  „Какво е за мен водата”, съобщиха от дружеството.

Участниците ще бъдат разделени в две възрастови категории – до 6 години и от 7 до 14 години. Няма ограничения относно техниката на изработка на рисунката – графика, пестели, водни/темперни бои, флумастери, цветни моливи и др.
Максималният допустим размер на творбата е формат А3, а всеки желаещ може да участва само с една творба.  Необходимо е на гърба на рисунките да бъдат изписани имената на автора, възраст, както и данни за контакт.

Крайният срок за подаване на рисунките е 05 април 2021 г.

Най-добрите творби ще бъдат използвани в календара на „Напоителни системи” ЕАД за 2022 г. На 22 април 2021 г., на сайта на Дружеството www.nps.bg ще бъдат обявени имената на победителите. Желаещите да участват, могат да изпращат творбите си в Централно управление на Дружеството на адрес: гр. София, бул. „Цар Борис ІІІ” № 136, ет. 3.

 

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама