Демонстрация на мобилна ферма за кокошки носачки и бройлери провежа Tinox този уикенд

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
1 Минути

Демонстрацията ще се състои в Деня на отворените врати в био ферма „Розино“

Мобилна птицеферма за кокошки носачки и бройлери ще представят от Tinx този уикенд в Розино. Домакините от най-модерната био ферма в България са подготвили богата демонстрационна програма с презентации и работилници.

TINOX е ексклузивен представител за България на немската компания Farmermobil GmbH – водещ европейски производител на мобилни птицеферми за кокошки носачки и бройлери.

Мобилните ферми съчетават оптимална икономическа ефективност с високо хуманно отношение към животните

Съоръженията са подходящи както за начинаещи, така и за професионални фермери. Мобилните ферми са гъвкаво решение, което осигурява диверсификация на приходите чрез предлагането на нови продукти.

Сред ключовите предимства на иновационната технология се открояват бърз старт на производство без разрешително за строеж, без необходимост от архитектурен и технологичен проект.

За разлика от традиционните птицеферми, въвеждането в експлоатация е изключително бързо, без необходимост от свързване към ВиК и електрическата мрежа.

Мобилните ферми са допустими за кандидатстване по европейските програми при улеснена процедура.

Търговските представители на Тинокс ще бъдат там, за да отговорят на въпроси относно иновативната технология и възможностите за финансиране по предстоящите европейски програми .
Повече за събитието тук: https://www.rozino.farm/upcoming-events…
Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама