Corteva Agriscience™: традиции и иновации за успешно земеделие

Агрозона
Агрозона
1 Минути

Corteva Agriscience™ е водеща компания, фокусирана 100% върху земеделието: високодобивни хибриди семена, продукти за растителна защита, биостимулатори, биотехнологии, иновативни и дигитални инструменти, като предлага пълни решения на земеделските производители, така че да увеличават добивите си от единица площ и рентабилността на производство.

Марката Pioneer® на Corteva Agriscience™ е безспорен дългогодишен лидер при семена царевица и слънчоглед в България. При царевицата най-предпочитани от българските производители са хибридите от Optimum®AQUAmax® продуктовата линия. При слънчогледите компанията предлага както конвенционални, така и хибриди по ExpressSun®  и Clearfield® Plus технология.

За настоящия сезон Corteva преставя богато портфолио от продукти за растителна защита, които са успешни решения за справянето с плевели, неприятели и болести по основните култури в производството. Новите активни вещества дават изключително добри резултати: Arylex™ Active, съдържащо се в Квелекс® – хербицид за житни култури. Inatreq™ active, което се съдържа във фунгицида за житни култури Унивок®, отличаващ се с отличното си действие.

Avatar photo
Автор: Агрозона
Agrozona.bg e информационен сайт, който представя последните новини и анализи в сектор „Земеделие”, Хранително-вкусовата промишленост и предприемачество в селските райони. Тук ще откриете полезна информация, свързана с възможностите за национално и европейско финансиране на българските фермери, промени в българското и европейското законодателство и тенденциите в селското стопанство в България, Европейския съюз и по света.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА