Рибари и преработватели ще покажат продукцията си в четири БГ града
На Никулден в София и София ще може да се купи прясна…
Стандартите при хляба вече са шест, влизат в магазините от 2020 г
25% от бизнесоператорите в общините ползват нелегално знака за качество От началото…
Димитър Маджаров: Колбасите поскъпнаха с 20% заради АЧС, проблемът ще е след...
„Болестта Африканска чума по свинете (АЧС) е болна тема за целия месопреработвателен…
Зелето в бидона по-скъпо от 2 години насам
От две години насам се запазва тенденцията за по-скъпо зеле в период…
11 доказани ползи от зехтина
Въздействието на хранителните мазнини върху здравето е противоречиво. Въпреки това, експертите са…
Цикорията разкрива още от тайните си, полезни за здравето
Разкошни бледосини цветя отгоре, с отварящ се корен долу. Преди 5 000…
5 фирми си разделиха златните отличия на „Булпек“
5 фирми от бранша на хлебопроизводството и сладкарството си разделиха 8-те отличия,…
19 златни медали отличиха най-добрите мезета на „Месомания“
С 19 златни медала бяха отличени най-добрите месопроизводители по време на международното…
100 продукта с географски индикации от ЕС са защитени в Китай
Нито един продукт от България не е попаднал в списъка, съседите от…
Десислава Танева: Всяка година отчитаме ръст на селскостопанския експорт
„Имаме ръст в производство и продажбите и на месо и месни продукти,…
Пазарът на червено месо ще достигне 668 милиарда долара
Увеличаването на търсенето на „удобна храна“ е ключов фактор, движещ растежа на…
Европейските средства стигат за 30% от подадените проекти по мерки 4.1 и...
70% от подадените проекти на българските земеделски производители по мерките на бизнеса…