Безопасната храна събира учени през есента

Юлиана Стоичкова
Юлиана Стоичкова
1 Минути

Участниците трябва да се регистрират до 10 септември

През октомври Българският контактен център на Европейския орган по безопасност на храните (EFSA) при Центъра за оценка на риска по хранителната верига (ЦОРХВ) организира научна конференция на тема ,,Устойчива наука за безопасна храна‘‘, съобщават от ЦОРХВ. Предвижда се събитието да се проведе на 27 октомври т.г., като то ще бъде в хибриден формат присъствено и онлайн-

Регистрацията за участие ще се извършва онлайн на електронната страница на Българския контактен център, в срок до 10-ти септември 2021 г., допълват от ЦОРХВ.

По време на конференцията ще се дебатира по три основни направления: Безопасност на храните – наука, иновации и дигитални технологии;

Здравеопазване на животните – рискове, възможности и научни предизвикателства; Здраве на растенията – наука, бизнес и потребители.

В зависимост от епидемиологичната обстановка в страната, присъствието в залата ще бъде съобразено с изискванията на здравните власти. При достигане на лимита, последващи регистрации ще бъдат възможни само за онлайн участие. Присъствието на място на всички лектори, включени в програмата е гарантирано при желание от тяхна страна.

Участието в конференцията ще е без такса.

 

ЕТИКЕТИ:
Юлиана Стоичкова завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. Дълги години се занимава с печатни медии в областта на градинарството и цветарството. В agrozona.bg приоритет са й производството и пазарите на плодове и зеленчуци, лозарството и винарство, пазарът на земя и хоби градинарството.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА