Американско говеждо месо ще бъде представено на „Национална Кулинарна Купа България 2015” в Пловдив

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Утре, 24 април, от 9,30 ч. „Българската асоциация на професионалните готвачи”, съвместно с офиса на Департамента по земеделие към Посолство на САЩ в София и Федерацията за износ на месо на Съединените щати (United States Meat Export Federation) ще организират практически семинар и професионална кулинарна демонстрация в зала 2 на Международен панаир Пловдив.

Организаторите посочват, че гост-лектор на събитието ще бъде шеф Филип Кембъл, главен готвач на “Goodman Mayfair” ресторант в Лондон. Той ще направи професионална демонстрация на американско говеждо месо, ще приготви традиционни американски ястия и ще представи на публиката интересни факти за американската кухня и кулинарна култура.

Събитието ще бъде част от „Национална кулинарна купа България 2015”.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ
Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама