Национална селска мрежа събира съмишленици и експерти на заключителна конференция на 17 октомври

Юлиана Стоичкова
Юлиана Стоичкова
2 Минути

В заключителното събитие ще бъдат представени резултатите от изпълнявания 4-годишен проект

След четири години на упорита работа, проект „Поддържане и укрепване на Звеното за управление на Национална селска мрежа на ПРСР 2014-2020” достига своя край, съобщават от Национална селска мрежа (НСМ).

Екипът на Звеното за управление на НСМ кани своите партньори, приятели и съмишленици на заключителна конференция по проекта, която ще се проведе на 17.10.2022 г. (понеделник) в зала „София“ на х-л „Метрополитън”, гр. София. Регистрацията на гостите ще започне от 15:00 ч., а началото на събитието е от 15:30 ч.

С това заключително събитие Звеното за управление на НСМ ще представи резултатите от изпълнявания 4-годишен проект, предизвикателствата, постиженията и приноса на НСМ към ПРСР 2014-2020. Ще бъдат представени също така ключови препоръки, имащи отношение към бъдещата национална Мрежа по ОСП 2023-2027, като и важни препоръки от заинтересованите страни към ПРСР 2014-2020 и Стратегическия план по ОСП 2023-2027. По време на събитието ще бъде дадена трибуна на гостите да споделят своите впечатления от работата на екипа и изпълнението на проекта, казват от НСМ.

Поканени за участие са изявени партньори, съмишленици и членове на НСМ!

 

Вижте тук ПРОГРАМАТА на събитието.

Юлиана Стоичкова завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. Дълги години се занимава с печатни медии в областта на градинарството и цветарството. В agrozona.bg приоритет са й производството и пазарите на плодове и зеленчуци, лозарството и винарство, пазарът на земя и хоби градинарството.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА