Земеделски производители от цял свят се събират в Будапеща

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Световната фермерска организация (WFO) ще проведе общото си събрание в Будапеща, организирано от Националната селскостопанска камара (NAK), от 7 до 10 юни 2022 г. Членове от цял ​​свят идват на събитието и се избира нов президент на организацията.

Тази година WFO ще проведе годишната си обща среща в Будапеща, която ще бъде поканена и организирана от тамошната фермерска организация в периода 7-10 юни. Четиридневното събитие ще разгледа предизвикателствата на световните доставки на храни, както и последиците от руско-украинската война и нарастващите цени на суровините. Той също така ще се съсредоточи върху превръщането на земеделието в по-устойчиво, предприемането на действия срещу глобалното изменение на климата и повишаването на ефективността чрез съвременни решения.

В специалното събитие ще участват и ръководители на международни професионални организации, а на общото събрание ще бъде избран новият президент на СВФ. В деня на закриването участниците ще посетят различни стопанства и преработвателни предприятия в Унгария.

 

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА