Онлайн семинар: Селският туризъм като добавена стойност в земеделието

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
2 Минути

Онлайн излъчването на лекцията ще започне тук от 10.00 ч. на 26.05.2022
Линк за участие в дискусията (само за регистрирани):  https://meet.google.com/aze-srdi-udb
Линк за регистрация:  https://forms.gle/yvhtoF5SWD6doH9Y7 
Виж програмата ТУК

“Селският туризъм като добавена стойност в земеделието” ще бъде темата на четвъртият онлайн агросеминар от кампанията CAP Green Zone, посветен на новата Обща селскостопанска политика. Домакин на събитието е Аграрен университет – Пловдив, а гост-лектор ще бъде инж. Гергана Кабаиванова, управител на Фондация Localfood.bg (Пендара). Модератор на семинара ще бъде доцент д-р Красимир Александров, ръководител на Катедра “Туризъм” в АУ Пловдив.

Агросеминарът ще се проведе изцяло онлайн от 10.00 ч. на 26.05.2022. В рамките на събитието инж. Кабаиванова ще изнесе презентация, която ще постави фокус на възможностите, които селският туризъм дава за развитие на селските райони и ще постави на дискусия теми като:

– Скъсяване на веригите за доставки;
– местни и фермерски пазари;
– справедлива цена на труда без посредници;
– директни продажби на местни ресторанти и магазини;
– алтернативен селски и агро туризъм;
– бум на селския туризъм след COVID-19;
– храната като мотив за туризъм.

Планирали сме и Q&A сесия, на която ви каним да се включите активно с въпроси към нашия лектор или да споделите своите коментари по обсъжданите теми.

След лекцията в рамките на онлайн предаването ще се излъчи документалният филм, реализиран в рамките на проекта CAP Green Zone – “Сноп надежда: Модерните фермери на България”. Всеки от зрителите ще може да зададе своите въпроси на създателите на филма.

Събитието ще се предава онлайн на живо в сайта на capgreenzone.bg, във Facebook и Youtube каналите на кампанията CAP Green Zone. Очаквайте линк на стрийминга тук малко преди старта на събитието. Регистрирайте се за участие в семинара и ще ви изпратим връзка за живото предаване на вашия e-mail.

 

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА