Лесотехническият университет отбелязва 45 години от обучението по екология

Агрозона
Агрозона
1 Минути

Лесотехническият университет ще отбележи 45 години от началото на обучението по екология. Това ще стане по време на втората научна конференция „Младите  изследователи  и съвременните научни предизвикателства“. Тя ще се проведе на  8 ноември в зала АУЛА на университета, а деловата работа на конференцията ще продължи на 8ми и 9ти ноември в хотел „Витоша парк хотел“.

На конференцията ще бъдат представени научни разработки на теми свързани с горско стопанство, дървообработване, екология, опазване на околната среда и др.

По време на събитието ще бъде направен и преглед на младежки инициативи в областта на устойчивото използване на биологичните ресурси.Също така ще бъдат представени  щандове, презентации и постери на ученически и студентски инициативи, както и  проекти от учебни компании.

 

Avatar photo
Автор: Агрозона
Agrozona.bg e информационен сайт, който представя последните новини и анализи в сектор „Земеделие”, Хранително-вкусовата промишленост и предприемачество в селските райони. Тук ще откриете полезна информация, свързана с възможностите за национално и европейско финансиране на българските фермери, промени в българското и европейското законодателство и тенденциите в селското стопанство в България, Европейския съюз и по света.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА