Семинар за балансираното торене ще се проведе във Велико Търново

Кирил Александров
Кирил Александров
1 Минути

Какви са тънкостите за балансирано торене при основни видове зеленчуци, на този въпрос ще отговори доц. д-р Маргарита Николова от Международен калиев институт по време на информационна среща-семинар на тема „Балансирано торене и ефективност на хранителните елементи при зеленчуковите култури“.

Събитието ще бъде на 28 ноември във Велико Търново.  Организатори на срещата са Националната служба за съвети в земеделието, териториален областен офис – Велико Търново, Международен калиев институт (МКИ) и Българската агенция по безопасност на храните (Областна дирекция по безопасност на храните – гр. Велико Търново).

Инспектор от ОДБХ- гр. Велико Търново ще представи на гостите основните изисквания при водене на дневниците за растителнозащитни дейности и вложени торове в стопанството. Експерти от териториален областен офис на НССЗ- Велико Търново ще разяснят на земеделските стопани възможностите за подпомагане на зеленчукопроизводството по мерките от Програмата за развитие на селските райони ПРСР 2014-2020г.

Организаторите очакват фермерите в 09.45 часа. в х-л „Премиер“ на ул. „Сава Пенев“ № 1.

Кирил Александров работи като журналист от 2006-а година. Преди да работи в Agrozona.bg, е бил част от екипите на Агенция "Фокус", сп. Тема и сайта Expressnews.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА