45-килограмов бургер направиха в САЩ

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Бургер с тегло над 45 кг са направили собственици на американски ресторант, за да отбележат една година от отварянето на заведението си, съобщава globalmeatnews.com. Бургерът е с говеждо месо и сирене чедър, висок е над 40 см и е с диаметър 122 см. Поканена е публика, която да наблюдава приготвянето на огромния сандвич. За целта желаещите е трябвало да си купят билети, а приходите от продажбата им са дарени на местната хранителна банка. Според собствениците на заведението бургерът е бил толкова голям, че без проблем е можел да нахрани над 100 човека.

Приготвянето е отнело 7 часа. Вкусът на хляба и говеждото месо е обогатен освен със сирене чедър, с пушени домати, майонеза с аромат на бекон, лук.

Снимка: Pontus Edenberg/freeimages.com

СВЪРЗАНИ НОВИНИ
Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама