Възобновяват присъствените срещи с експерти на НССЗ в страната

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути

Национална служба за съвети в земеделието възстановява провеждането на изнесени приемни в различни населени места на страната. Срещите ще разширят и улеснят достъпа на земеделските производители до консултантските услуги на НССЗ, съобщиха от Службата.

По време на изнесените приемни всеки земеделски стопанин може на място в региона си да получи актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони, в т.ч. и за възможностите за финансиране по Програмата за развитие на селските райони 2014 -2020 г. и видовете схеми за подпомагане. Експертите на НССЗ ще разясняват задължителните изискванията, които земеделските стопани трябва да спазват при избраните схемите за директни плащания и/ или като бенефициенти по мерки от Програмата за развитие на селските райони.

Графикът за провеждане на изнесените приемни през периода 17 май – 31 май 2021 г. се актуалуизира периодично и е публикуван ТУК.

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА