Риболов с техническо устройство за електричество е установен в Кюстендил
Регионалната дирекция по горите в Кюстендил е установила риболов с помощта на…
Колко риба произвежда и яде българинът
През последните няколко години консумацията на риба и нерибни хидробионти /други водни…
Ръст в цените на рибата и рибните продукти
Възстановяването на икономиките на САЩ и Европейския съюз, наред със силния вече…
45% от потребителите в САЩ купуват органична храна веднъж месечно
През последното десетилетие расте популярността на органичните храни. За да провери информираността…
По-малко хляб и повече месо, риба и зеленчуци сме консумирали през 2013...
През миналата година е спаднало потреблението на хляб и тестени изделия с…
Черно море става мъртво
Скумрия вече няма, запасите от цаца, кефал, лефер и паламуд намаляват, сочат…
Заловен е 200 кг калкан без документи за произход
Нарушител, превозващ калкан без документи за произход, е заловен във Варна като…
АМБ предлага групово посещение на International FoodTec Brasil
Асоциацията на месопреработвателите в България (АМБ) предлага групово посещение на новия панаир…
4 пъти се е увеличила консумацията на свинско месо през последните 10...
4 пъти се е увеличила консумацията на свинско месо в последните 10…
Фабриката за рибни консерви “Славянка” е възвърналa част от изгубените си пазари
Производителят на стерилизирани рибни консерви "Славянка" е възвърнал част от изгубените през…
Димитър Димитров: Започнахме да внасяме риба от чужбина, защото уловът от Черно...
Започнахме да внасяме риба от чужбина, защото уловът от Черно море не…
В Айтос инвестират 1.5 млн. лв. в изграждането на предприятие за преработка...
Предприятие за преработка на риба и рибни продукти ще бъде отворено от…