Зам.-министър Димитров обсъди проблемите в областта на аквакултурите с бранша
Заместник-министърът на земеделието и храните д-р Цветан Димитров и представители на браншовите…
Производителите на аквакултури предоставят технологично описание в срок до 1 година
ИАРА публикува наредбата за съдържанието на технологичното описание и технологичната схема на…
Главоч и балкански щипок са разселени за увеличаване на популациите
Риба от видовете главоч (Cottus gobio) и балкански щипок (Sabanejewia balcanica) са…
Агрозона слага всичко на трапезата
В предпоследния месец на годината, когато ноемврийският вятър все по-често навява мисли…
Три агенции погват сивите търговци на риба
НАП, Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури и Българската агенция по безопасност…
Мъртва риба изплува от р. Чепеларска
Мъртва риба изплува от р. Чепеларска. Проверка е установила променен цвят на…
Климатичните промени ще донесат над 10 млрд. загуби за рибарите
Климатичните промени ще нанесат загуби на рибарите за над 10 млрд. евро…
Kилото шаран достигна 6.80 лв.
Шаранът достигна 6.80 лв. за кило. Това показва проверка на „Агрозона“, направена…
400 хил. БГ семейства на пъстърва
Едва 400 хил. домакинства у нас консумират пъстърва поне един път в…
2/3 от вносната риба в България се преработва и изнася
2/3 от вносната риба в България се преработва и изнася, предимно в…
Копърка и хоки поскъпват, цената на пържолите надолу
През септември някои видове риба - копърка, пангасиус и хоки са поскъпнали…
Изяли сме риба за 123 млн. евро през 2015 г.
Изяли сме риба за 123 млн. евро през 2015 г. Това показва…