В САЩ сладоледът с вкус на пържоли придобива популярност

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Управляващият съдружник на семейната ферма Windy Brow в САЩ Джейк Хънт от 2013 г. произвежда сладолед в стопанството, а от това лято е добавил вкуса на свинско месо към наличната гама. Сладоледът с вкус на свинско месо вече е стана невероятно популярен сред жителите на Ню Джърси, съобщава той в социалните мрежи.
Според предприемача, да опитат необичайния сладолед при него идват гостите от други щати и дори държави. Като цяло бизнесът става все по-доходоносен: през 2018 г. продажбите на сладолед в Windy Brow нарастват с 50% в сравнение с предходната година.
Родителите на Хънт също са били фермери, той обича земеделието и още от малък е мечтал да стане ветеринарен лекар. Докато е студент, Хънт се е научил да прави сладолед, и след като получи дипломата си започва да ръководи малка млекопреработвателна фабрика. След като осъзнава, че иска да се занимава с бизнес, Хънт започва собствено производство на сладолед в семейната ферма.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА