Шест изложения от хранителната индустрия показват най-добрите си постижения от 7 до 10 октомври

Агрозона
Агрозона
3 Минути

 Интер Експо Център е домакин на международните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ 

Шест изложения от хранителната индустрия ще покажат най-добрите си постижения от 7 до 10 октомври. Участниците в този истински празник ще имат възможност да видят огромно разнообразие от продукти и възможности за развитие на бизнеса.  Изложенията, посветени на хранително-вуксовия и хорека секторите МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ по традиция ще се проведат в Интер Експо Център. Вече целият изложбен и конгресен капацитет на Интер Експо Център е зает за периода на шестте изложения. Продукти, идеи, технологии и нови възможности ще предложат над 500 изложители, от които 162 ще участват за първи път. Със щандове ще се представят компании от България, Италия, Австрия, Великобритания, САЩ, Гърция, Румъния, Република Македония, Тайланд, Холандия и ЮАР. За първи път с колективно участие се включва Департаментът по земеделие към посолството на САЩ в София. Колективното участие на фирми от Италия ще бъде най-мащабното досега.

Две от изложенията – Месомания и Булпек ще отбележат своето юбилейно 25-то издание

 Завладяваща, атрактивна, от най-високо ниво и насочена към професионалистите и бизнеса. Такава ще бъде съпътстващата програма и през четирите изложбени дни. В рамките ѝ ще се проведе третото издание на кулинарното събитие GastronomiX, powered by The Alimentaria Experience. В събитието ще се включат шеф-готвачи от два именити испански ресторанта. Това са Mateu Casañas, Oriol Castro и Eduard Xatruch, които разгръщат кулинарния си талант в ресторант Disfrutar, отличен с две звезди Мишлен в Барселона и Mario Sandoval – шеф в ресторант Coque, разположен в испанската столица и също носител на две звезди Мишлен.

Залите на Интер Експо Център ще бъдат доказателство и че създаването на кафе не е просто процес, а философия. За трета поредна година организаторите на Българския бариста шампионат ще се впуснат в търсене на най-добрите баристи. Професионалистите ще се съревновават в създаването на най-добрите еспресо и капучино. Под егидата на Световната кафе организация ще се проведе и Latte Art кафе шампионат.

Най-добрите опаковки ще бъдат оценени и наградени на Националния конкурс „Приз Пак“. В рамките на събитието ще се проведе и конкурсът „Златен медал с диплом за качествени и оригинални пазарни продукти и/или адитиви“.

Всички новини за МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ ще откриете на food-exhibitions.bg.

 

 

Avatar photo
Автор: Агрозона
Agrozona.bg e информационен сайт, който представя последните новини и анализи в сектор „Земеделие”, Хранително-вкусовата промишленост и предприемачество в селските райони. Тук ще откриете полезна информация, свързана с възможностите за национално и европейско финансиране на българските фермери, промени в българското и европейското законодателство и тенденциите в селското стопанство в България, Европейския съюз и по света.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА