Рибен фестивал в Балчик събира наши и румънски представители на туристическия и рибен бизнес

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

Сдружение Европейски Институт по Културен Туризъм „ЕВРИКА“ – Добрич организира Рибен Фестивал в хотел „Реджина Мария спа“ – град Балчик, който продължава до 20 ноември. Информацията предаде радио “Добруджа”.

Събитието е в рамките на проект  „Трансграничен бизнес център за туризъм и изграждане на Агро и Рибен пазар“, програма Транс-гранично сътрудничество „Румъния-България 2007-2013“. Партньор по проекта е Община Наводари, Румъния. Четиридесет представители на туристическия и рибен бизнес от община Балчик и община Наводари ще имат възможността да споделят своя опит и да създадат нови бизнес контакти. Днес от 17.00 часа ще се проведе кулинарно състезание, на което ще бъдат приготвени 20 различни ястия от черноморска риба. Най-добрите рецепти ще бъдат избрани от гостите на фестивала. В програмата са включени и специални изненади за участниците.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА