Най-голямото ловно изложение в Европа – „Лов и куче“ ще се проведе през януари в Дортмунд

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
1 Минути

Най-голямото ловно изложение в Европа – „Лов и куче“ ще се проведе между 24 и 29 януари в Експоцентъра в германския град Дортмунд, съобщи НЛРС-СЛРБ.

Всяка година то придобива все по-международен облик. В това издание се очаква да вземат участие компании от повече от 40 държави. Сред тях са Австралия, Нова Зеландия, Аржентина, САЩ и Южна Африка.

Посетителите ще имат възможност да видят емблематични животински видове, да участват във вълнуващи състезания, да присъстват на лекции за опазване на природата.

Президентът на Федерацията на европейските ловни асоциации (FACE) Торбьорн Ларсон заяви следното по повода: „За последните 40 години това изложение се превърна във важно средище за осъществяване на бизнес сделки, за срещи с партньори и за отлично прекарване на времето. За нас е удоволствие да работим с „Лов и куче“.

Ловът е неразривна част от европейското културно многообразие и изключително важно средство за опазване на природата и управлението на дивия свят. Това изложение помага да се демонстрират ползите от лова в Европа и ние го очакваме с нетърпение“.

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА