Научете онлайн какви са изискванията при продажба на суровини и храни от пчелните стопанства

Лилия Александрова
Лилия Александрова
2 Минути

Основна тема в предстоящ уебсеминар ще бъдат изискванията при реализация на суровини и храни от пчелните стопанства, съгласно Наредба № 26/14.10.2010 г. за специфичните изисквания за директни доставки на малки количества суровини и храни от животински произход. По време на събитието експерти на Българска агенция по безопасност на храните ще запознаят участниците в семинара с необходимите документи за вписване на лицата, извършващи директни доставки.

Събитието ще се състои на 25 ноември 2020 г., сряда, от 13:00 часа, и се организира от Национална служба за съвети в земеделието (ТОО в гр. Шумен и гр. Перник) и Българска агенция по безопасност на храните (Областна дирекция по безопасност на храните /ОДБХ/ – Шумен).

Участниците в семинара ще бъдат запознати с изискванията за вписване на лицата, извършващи директни доставки и необходимите документи. Експерти на НССЗ ще предоставят консултантски услуги по подмярка 2.1.2 „Консултантски услуги за малки земеделски стопанства“ по мярка 2 „Консултантски услуги, услуги по управление на стопанството и услуги по заместване в стопанството“ от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г.

Участието в семинара е безплатно, но е необходима предварителна регистрация.

Линк за регистрация: https://forms.gle/yi14Fo8Q7AAVNTpP7

Линк за достъп: https://zoom.us/j/99394609860

ID за семинара: 964 9060 3473

Програма и покана за събитието може да видите ТУК.

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements