Ловец стреля в гората и уби човек в града на 2 км разстояние

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
2 Минути

Шокиращ ловен инцидент се е случил през изминалата седмица в Унгария. По време на лов за сръндак, един от ловджиите възпроизвел изстрел и ранил човек, който живее в покрайнините на населеното място, намиращо се в близост до гората. Полицейското управление от окръга е започнало разследване за предполагаемо убийство по непредпазливост, съобщават от БГ ЛОВ.

“Същността на историята, която може да бъде установена въз основа на получените до момента доказателства, е, че на 15 май, в ранните вечерни часове, мъж е прострелян в двора на семейната си къща с неизвестно огнестрелно оръжие около рамото. Той е откаран в болница, където по- късно е починал. Полицията установи, че боеприпасите, открити в тялото на мъжа, са дошли от оръжие на член на местна ловна дружина и с това нарезно оръжие е изстрелян така нареченият невинен изстрел на около 2 км от къщата през въпросния период.“, споделя говорителят на генералната прокуратура на окръг Саболч-Сатмар-Берег за трагичния ловен инцидент.

Местните ловци са смаяни от инцидента. Един от тях каза, че инцидентът вътре в града е толкова невероятен, че не може да се повтори. Друг ловец споделя, че по случая са разпитани няколко свидетели, а на място полицията проучва обстоятелствата за произшествието. Ръководителят на съответното ловно дружество не пожелал да коментира въпроса.

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА