Изобилие от рибни и мидени морски дарове на 13-то издание на “ Миден и Рибен Фест 2016“

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Началото на тридневните празници на “ Миден и Рибен Фест 2016“ – Каварна поставиха рибарите от сдружение „Черноморски изгрев“, които изпържиха и раздадоха безплатно на гостите на феста 600 кг прясна риба. Щандове на майстори-готвачи предлагаха изобилие от рибни и мидени морски дарове, децата имаха възможност да се забавляват в творческа работилница за сувенири с тема морски елементи.

Музикалната програма, която съпътства „Миден и рибен фест 2016“ се откри с рок групите JEREMY? и Legendaria.

Морските празници откри кметът на Каварна Нина Ставрева. Джемалдин Алиев от рибарско сдружение „Черноморски изгрев“ сподели, че за разлика от миналата година риболовният сезон през тази е започнал нормално и колегите му вече са хванали много чернокоп, барбун и сафрид, с които изобилствало по това време Черноморието.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА