Обединеното кралство произвежда 85% от уискито на ЕС
Близо 630 млн. литра чист алкохол са използвани за производството на уиски през 2016 г.…
Рецепта за крехко агнешко с дроб сърма за Гергьовден
Иван Иванов е главен готвач в ресторант „Чорбаджийска среща“. На 38 години…
Кой е растителният протеин на бъдещето
Протеините са основна съставка в храната, без която тялото ни не може…
3 начина да усвояваме по-добре витамините от храната
И без да е специалист по храненето, всеки може да каже, че…
Българските козунаци са най-сладки
Често Великденските празници са повод да си починем от строгите диети и…
10 храни, които чистят токсините от тялото
Пролетта започна да се усеща лека-полека и е добре да помислим как…
Нова мода в козунаците – суроватка вместо мляко, палмова мазнина заменя маслото
В козунаците тази година не открихме синтетични багрила, но изобилстват от Е-номера…
Топ 5 храни, които трябва да ядете тази пролет
Преминаването от бялата зима към цветната пролет е свързано с чести депресивни състояния,…
Нахутът контролира пристъпите на глад и регулира теглото
Нахутът набира популярност не само сред земеделските производители у нас, но става…
14,56 лв/кг върви средно агнешкият бут в супермаркетите
Цените на едро на агнешкия бут са от 13,25 лв./кг до 15,53…
Как да използваме тиквените семки
Преди окончателно да изпратим зимата, можем като за последно да се възползваме…
Пекарна от 12-и век събира опашки в Залцбург
Най-старата пекарна в Залцбург продължава да събира огромни опашки в австрийския град.…