Трапеза

За храната, рецептите, напитките и празниците, които ни събират на трапезата

Всички публикации от Трапеза

Обединеното кралство произвежда 85% от уискито на ЕС

Близо 630 млн. литра чист алкохол са използвани за производството на уиски през 2016 г.

Рецепта за крехко агнешко с дроб сърма за Гергьовден

Иван Иванов е главен готвач в ресторант „Чорбаджийска среща“. На 38 години

Кой е растителният протеин на бъдещето

Протеините са основна съставка в храната, без която тялото ни не може

3 начина да усвояваме по-добре витамините от храната

И без да е специалист по храненето, всеки може да каже, че

Българските козунаци са най-сладки

Често Великденските празници са повод да си починем от строгите диети и

10 храни, които чистят токсините от тялото

Пролетта започна да се усеща лека-полека и е добре да помислим как

Нова мода в козунаците – суроватка вместо мляко, палмова мазнина заменя маслото

В козунаците тази година не открихме синтетични багрила, но изобилстват от Е-номера

Топ 5 храни, които трябва да ядете тази пролет

Преминаването от бялата зима към цветната пролет е свързано с чести депресивни състояния,

Нахутът контролира пристъпите на глад и регулира теглото

Нахутът набира популярност не само сред земеделските производители у нас, но става

14,56 лв/кг върви средно агнешкият бут в супермаркетите

Цените на едро на агнешкия бут са от 13,25 лв./кг до 15,53

Как да използваме тиквените семки

Преди окончателно да изпратим зимата, можем като за последно да се възползваме

Пекарна от 12-и век събира опашки в Залцбург

Най-старата пекарна в Залцбург продължава да събира огромни опашки в австрийския град.