Фермерски пазар ще представя регионалните продукти в “Албена”

Юлиана Стоичкова
Юлиана Стоичкова
1 Минути

Инициативата ще се провежда всяка събота и неделя

Фермерски пазар, представящ регионални производители и занаятчии, започва във ваканционното селище “Албена”. Инициативата ще се провежда всяка събота и неделя, от 17:00 до 22:00 часа, пред централния базар в комплекса, съобщиха от “Албена” АД.

Пазарът се организира съвместно с Фондация “Добруджа – история, традиции и култура”, която е и създател на изложението “Вкусът на Добруджа”. Повече от 14 изложители ще представят своята продукция – плодове, зеленчуци, млечни и месни деликатеси, мед и пчелни продукти, натурална козметика, ръчно изработени облекла, бижута и детски играчки.

“Няма по-добър начин да опознаеш един регион от този да се срещнеш с неговите вкусове, аромати, текстури, традиции и всички хора, които стоят зад тях и ги произвеждат”, каза Пепа Рашева, председател на фондацията организатор.

Юлиана Стоичкова завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. Дълги години се занимава с печатни медии в областта на градинарството и цветарството. В agrozona.bg приоритет са й производството и пазарите на плодове и зеленчуци, лозарството и винарство, пазарът на земя и хоби градинарството.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама