Хранителна индустрия

Хранително-вкусова промишленост, производство на храни и напитки, всичко за храните

Всички публикации от Хранителна индустрия

Производството на говеждо месо в ЕС намалява

За сметка на това износът за азиатските пазари е добър Производството на

10% ръст в производството на зехтин, цените компенсират свития пазар

Кризата накара потребителите да готвят все по-здравословно вкъщи През 2020/21 г. производството

Етикетите към храните: кои са задължителните реквизити

При доставка до вкъщи, клиентът може да поиска допълнителна информация Всички неопаковани

Без соя и добавки: 43 предприятия имат право да пускат продукти по...

43 са производителите у нас, които имат право да ползват знака за

7 храни, които се фалшифицират най- лесно

Храните, които сме свикнали да виждаме на масата, понякога може да не

Очакват ли се промени в цените на агнешкото около Великден?

Нe ce oчaквa ceриoзнo пocкъпвaнe нa цeнaтa нa aгнeшкoтo зa Вeликдeн. Тoвa

Заработи интерактивна карта за сезонност на плодовете и зеленчуците

Европейският съвет за информация за храните (EUFIC) стартира първата по рода си

Избраха най-добрите български вина

За 10-а поредна година DiVino отличи 50-те най-добри български вина. Трите най-добри

ФАО: Международните цени на месото паднаха през 2020 г.

Индексът на цените на месото на ФАО е спаднал миналата година поради

Прогноза: До месеци рестрикциите за свинекомплексите в Северна България може да отпаднат

„Европейската комисия прилага еднакви критерии за всички страни. Относно африканската чума България

Производители на черупкови култури: Мястото ни е сред приоритетните сектори

Производителите на черупкови плодове са силно разочаровани, че секторът не е определен

Допускат до 3 градуса разлика в бързо замразените храни

Прецизират се методите и правилата за вземане на проби 3 градуса разлика

РЕКЛАМА