БГ учени ще разкажат повече за безпочвеното отглеждане на зеленчуци в оранжерии

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути

Какви са предимствата и недостатъците при безпочвеното отглеждане на култури, ще разкажат учени от Института по зеленчукови култури ”Марица” към Селскостопанска академия. Специалистите ще разкрият подробности относно хидропонните технологии в оранжерийното зеленчукопроизводство. Това е предвидено в рамките на уебсеминар на тема „Хидропонни технологии в оранжерийното зеленчукопроизводство“. Събитието се организира от Териториалния областен офис на Национална служба за съвети в земеделието в Благоевград и Института по зеленчукови култури ”Марица” към Селскостопанска академия, и ще се състои на 7 април, сряда, от 10:00 часа.

По време на онлайн семинара участниците ще се запознаят с предимствата и недостатъците при безпочвено отглеждане на зеленчукови култури в оранжерии и с новостите при този съвременен, усъвършенстван и ефективен метод за развитие на оранжерийното производство. Ще бъде предоставена повече информация също за изпълнението на одобрени проектни предложения по подмярка 6.3 „Стартова помощ за развитието на малки стопанства“ от Програмата за развитие на селските райони ПРСР 2014 – 2020 г.

Участието в семинара е безплатно, но е необходима предварителна регистрация!

Линк за регистрация: https://forms.gle/KoH7DGzbc3yXt7c26

Линк за достъп: https://zoom.us/j/94463378255

ID за семинара:  944 6337 8255

Програма и покана за събитието може да видите ТУК.

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements