Американско говеждо месо ще бъде представено на „Национална Кулинарна Купа България 2015” в Пловдив

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Утре, 24 април, от 9,30 ч. „Българската асоциация на професионалните готвачи”, съвместно с офиса на Департамента по земеделие към Посолство на САЩ в София и Федерацията за износ на месо на Съединените щати (United States Meat Export Federation) ще организират практически семинар и професионална кулинарна демонстрация в зала 2 на Международен панаир Пловдив.

Организаторите посочват, че гост-лектор на събитието ще бъде шеф Филип Кембъл, главен готвач на “Goodman Mayfair” ресторант в Лондон. Той ще направи професионална демонстрация на американско говеждо месо, ще приготви традиционни американски ястия и ще представи на публиката интересни факти за американската кухня и кулинарна култура.

Събитието ще бъде част от „Национална кулинарна купа България 2015”.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА