Американско говеждо месо ще бъде представено на „Национална Кулинарна Купа България 2015” в Пловдив

Утре, 24 април, от 9,30 ч. „Българската асоциация на професионалните готвачи”, съвместно с офиса на Департамента по земеделие към Посолство на САЩ в София и Федерацията за износ на месо на Съединените щати (United States Meat Export Federation) ще организират практически семинар и професионална кулинарна демонстрация в зала 2 на Международен панаир Пловдив.
Организаторите посочват, че гост-лектор на събитието ще бъде шеф Филип Кембъл, главен готвач на “Goodman Mayfair” ресторант в Лондон. Той ще направи професионална демонстрация на американско говеждо месо, ще приготви традиционни американски ястия и ще представи на публиката интересни факти за американската кухня и кулинарна култура.
Събитието ще бъде част от „Национална кулинарна купа България 2015”.