За трети път „Храни и напитки от слънчева България“ в Кишинев
До 12 март компании от хранителната индустрия могат да се запишат за…
Млад фермер разширява почти 4 пъти овощните си градини с финансиране по...
Преди 3 години Тодор Ангелов от кюстендилското село Жабокрът получава одобрение на…
Малки производители и занаятчии се събраха на фермерски пазар в столицата
Около 80 малки производители и занаятчии от цялата страна се събраха на…
Предизвикателство №1: Как ще изхраним света през 2050?
Едно от най-големите предизвикателства на 21 век е как устойчиво да се…
Фил Хоган кани фирми от хранителната индустрия на посещение в Япония
Срокът за регистрация е удължен до 27 февруари Във връзка с предстояща…
Фермерските пазари при Св. Александър Невски ще се провеждат всеки месец
Около 80 малки производители и занаятчии от цялата страна ще се съберат…
Производители на храни могат да пратят свои стоки на изложение в Китай
Производители на храни могат да изпращат свои стоки, които да бъдат…
Стартира конкурс „Иновативен млад фермер“
Каква е целта на конкурса? Конкурсът за Иновативен млад фермер е една…
Въвеждат се малки промени при схемите за директни плащания
Промените в нормативната база при схемите за директни плащания за предстоящата кампания…
Адам Шекерски: ЕК съгласува стратегическите планове с цел приспособяване към местните пазари
Срещата на българските земеделски производители е важно събитие, в което имах възможност…
До 6000 лв. глоба, ако излъжем преброителите на земеделски стопанства
От 1000 до 2000 лева ще бъде глобата за хората, които не…
Шеф Марио Сандовал: Цял живот съм се подготвял за звездите Мишлен
Усет, спомени, пейзажи и преоткриване са най-точните определения за кухнята на испанския…