„Агрион“ взе голямата награда на КРИБ за растеж

Евелина Николова
Евелина Николова
2 Минути

Компанията отчита завидни резултати през последните 5 години

 „Агрион Инвест“ е големият победител в категорията „Растеж“ на годишните награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. Ценният приз бе връчен лично от вицепремиера по икономическата и демографската политика Мариана Николова, на изпълнителния директор на земеделското дружество Анатоли Георгиев, в присъствието на министър-председателя Бойко Борисов, министри, депутати, кметове и над 400 представители на бизнеса в България. Връчването на големите награди за качество, растеж и иновации беше кулминацията на традиционния годишен бал на най-голямата бизнес организация. Общо 25 компании от различни сфери на икономиката бяха номинираните компании през тази година, а в категорията „Растеж“ в оспорвана битка влязоха общо 8 дружества.

„През последните  години „Агрион“ се превърна в лидер в сферата на управление на земеделска собственост и единствената компания, която предлага пълното портфолио от услуги, свързани с управлението на земеделски активи.“, каза изпълнителният директор на земеделското дружество Анатоли Георгиев. Той отчете впечатляващия ръст, който компанията постигна по всички ключови показатели. „Това превърна „Агрион“ в земеделски бранд №1 в България“, също сподели г-н Георгиев.

За 5 години, откакто е на българския пазар, “Агрион” се наложи категорично като най-разпознаваемата и предпочитана земеделска компания в страната. Дружеството въведе най-модерните и съвременни форми на управление на поземлени активи. То предложи уникален бизнес модел, което го превърна в предпочитания партньор на земеделските производители. „Агрион“ е първата българска компания, която изгради професионална верига от офиси на ключови точки в страната и въведе нови стандарти в земеделието, излизайки от анонимния модел на повечето посредници в бранша. Дружеството се ползва с най-голямо доверие и се посочва с над 75% от фермери и собственици на земя, които продават имота си, като предпочитан партньор при сделка. Независими проучвания показват, че всеки втори собственик на земя в България разпознава името на „Агрион“.

Евелина Николова е завършила Стопанската академия Димитър Ценов в гр. Свищов. Работи в Отдел "Реклама и Маркетинг" на Agrozona.bg от 2017 г.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама