Днес температурите ще надвишат 34°

Васил Русев
Васил Русев
2 Минути

През нощта на отделни места ще има краткотрайни валежи. До сутринта облачността ще намалее и през деня ще е предимно слънчево. В следобедните часове, главно над планинските и североизточните райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Там на отделни места ще превали и прегърми. Температурите ще се повишат, максималните ще са между 29° и 34°.

Над планините ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на места, главно в масивите от Западна България, ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 23°, на 2000 метра – около 14°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места в северната част ще превали краткотрайно. Ще духа слаб североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 29° – 31°. Температурата на морската вода е от 23 на север от н. Калиакра, до 25-27 в останалите райони. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Aтмосферното налягане ще се задържи почти без промяна – близко до средното за юни.

На 20.06.2019 слънцето ще изгрее в 05:48 часа и ще залезе в 21:08 часа. Продължителност на деня 15:20 часа.

На 20.06.2019 луната ще изгрее в 23:39 часа и ще залезе в 08:28 часа. Осветеност на диска в 0h UT 93 %. Фаза на луната: след пълнолуние преди последна четвърт.

Avatar photo
Автор: Васил Русев
Васил е журналист в уебсайт и списание „Агрозона“ от август 2018 година. Роден е през 1983 година в Пловдив. Възпитаник е на Националната професионална гимназия по горско стопанство "Христо Ботев" в град Велинград и на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Работи като журналист от повече от 10 г., а опитът му е съсредоточен в длъжностите - репортер, редактор и водещ. Личните му интереси са свързани с историята, политиката, природните процеси и спорта.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА