Търговско пролетно изложение „Доверете се на българското“ се провежда в София

Диляна Сувариева
Диляна Сувариева
1 Минути

Изложението ще продължи до 19 май

15-то търговско изложение „Доверете се на българското“ се провежда в София, организирано от  Българската търговско-промишлена палата. Началото бе поставено на в изложбената зала на ЦУМ.

В пролетния форум участват над 40 фирми- производители и търговци, които предлагат храни, козметика, облекло, трикотаж, обувки, чанти, детски изделия, стоки за бита и др.

Посетителите имат възможност да закупят продукти от малки български фирми, които използват изцяло натурални продукти. На щандовете за храна се продават изцяло биохрани от натурални компоненти. На присъстващите се дава възможност и да научат полезните съставки на зеолита и копривата и как те да се използват в ежедневието. В допълнение на това могат да опитат вино от арония и малина, както ида разберат повече за хранителните добавки.

Диляна Сувариева учи журналистика в УНСС. Тепърва започва да изгражда професионалния си опит в нашия сектор. Ресорите, с които работи са пчеларство, производство на плодове и зеленчуци. Има интерес и в темите туризъм, околна среда и храни.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА