Ресторант без персонал е открит в Сан Франциско

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

В Сан Франциско е открит ресторант за бързо хранене без персонал, съобщава “Крос” като се позовава на The Daily Mail. Всичко в ресторанта е автоматизирано – няма касиери, сервитьори и чистачи.

Клиентите сами правят поръчките си като си избират храна от интерактивно табло. Единственият човек, работещ в заведението, обяснява на клиентите как да си поръчат храната.

Ресторантът предлага разнообразие от вегетарианска храна – ястия с киноа, гъби, билки и зеленчуци, както и картофен и плодов чипс, и ароматизирани напитки.

Готовата храна чака в специални клетки, вградени в стената. А клиентите получават всяка кутия със стикер, на който е изписано името на клиента, информация за теглото на храна и калориите в нея.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ
Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама