Френският президент ще посети българската изложба в Лувара

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Франсоа Оланд, президентът на Франция, е потвърдил пред българския министър-председател Бойко Борисов, че ще посети изложбата „Епопея на тракийските царе-Археологически открития в България”, която ще бъде открита през април в музея „Лувър“ в Париж. Това съобщават от пресцентъра на Министерски съвет. Над 1628 експоната от 17 български музея ще бъдат изложени в залите на „Лувър“.

Припомняме, че по-рано тази година министърът на туризма Николина Ангелкова каза, че по време на българската изложба ще се рекламира страната ни като туристическа дестинация.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements