Едно от най-големите ловни изложения в Европа започва утре

Георги Узунов
Георги Узунов
2 Минути

Едно от най-големите изложения за лов и риболов в Европа – “Лов на едър дивеч и рибарство”, в Залцбург започва утре. Това е 30-тото юбилейно издание на изложението. В престижния форум ще се представи и страната ни като всички посетители ще могат да научат повече за възможностите за ловен туризъм, настаняване и риболов, които предлага България. Родното участие в събитието е организирано съвместно от държавните горски предприятия, Изпълнителната агенция по горите и Министерството на земеделието. Очаквайте новини директно от събитието.

Изложението се провежда в периода от 22-и до 25-и февруари в изложбения център в Залцбург, а 560 изложители ще предложат на ловците, риболовците и всички, които обичат природата, цялото необходимо оборудване и подробна информация за наистина приятно изживяване извън града.

През миналата година ‘Лов на едър дивеч и рибарство’ събра близо 630 изложители и привлече над 43 200 посетители. Средният престой на всеки от тях е бил почти 6 часа, а удовлетворението от събитието е било толкова голямо, че 96% от посетилите го са го препоръчали на познати, а близо 90% от тях са го разгледали с приятели или членове на семейството. За успеха на събитието говорят и още цифри: 45% от посетителите са направили покупка на оборудване за лов и риболов, а 25% от тях са планували да си купят такова след посещението.

Освен възможност за изгодна покупка на оборудване, изложението предлага и площ за представяне на мощни 4Х4 автомобили. За посетителите на изложението са предвидени специални отстъпки, както и различни презентации.

Ако планувате да посетите събитието картата на организацията на изложбената площ ще Ви бъде от полза.

 

Георги Узунов е в сферата на журналистиката от 7 години. Работил е за национални медии като Радио "Фокус", Дарик Радио и Националното радио. Завършил е бакалавър "Журналистика" в Софийския университет, а магистратурата му е в специалност "Журналистика, Продуцентство и Финанси".

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА