Над 50% от признатите организации на производители в ЕС са в сектора...
Над 50% от признатите организации на производители (ОП) и асоциации на…
Активни потребители: Има минимални различия в качеството на храните в страните от...
„Втора ръка“ ли са българските потребители? През 2016 г. въпросът за двойния…
ЕК: Добитото мляко в ЕС през 2020 г. ще достигне близо 144...
Количеството събрано мляко в ЕС през 2020 г. може да достигне близо…
Заради Covid-19: Пием по-малко вино, правим повече оцет и ракия
Производството на вино в ЕС се очаква да остане стабилно и през…
Производител на дини: Българската стока печели по три показателя
„Българската земеделска продукция не отстъпва по нищо на вносната”, категоричен е Пламен…
Откриха COVID-19 в 3 месопреработвателни предприятия в Австрия
Първи случай за Австрия, но пореден за заразени с коронавирус в кланици…
Дигитална платформа решава заплетени казуси със земеделска земя
“Агрион“ организира безплатни правни консултации през сайта си www.agrion.bg Дигитална платформа решава…
Нова мода в Бразилия: птицеферми в горите
Университетът в Сао Пауло (USP) е провел проучване на жизнеспособността на така…
Финансират до 100% проектните предложения по подмярка 5.2
Тя е насочена към животновъдните обекти, пострадали от остри заразни болести „Финансирането…
Майкъл Сканъл, DG AGRI: Земеделският сектор трябва да бъде изключително иновативен
Европейската комисия насърчава страните-членки да бъдат много по-активни в използването на консултантски…
С 3% се е увеличило производството на мед в ЕС
За трета поредна година Европейският съюз регистрира ръст в производството на мед,…
Нараства количеството изкупено мляко в ЕС – Ирландия, Италия и Нидерландия са...
Изкупеното сурово мляко през април в ЕС нараства с 1% (107 хил.…