Хранителна индустрия

Хранително-вкусова промишленост, производство на храни и напитки, всичко за храните

Всички публикации от Хранителна индустрия

Рецепта за крехко агнешко с дроб сърма за Гергьовден

Иван Иванов е главен готвач в ресторант „Чорбаджийска среща“. На 38 години

Българските козунаци са най-сладки

Често Великденските празници са повод да си починем от строгите диети и

Светът отново скача срещу захарта в газираните напитки

Данъците върху добавената захар в безалкохолните, продължават да набират инерция и през

Грахът е новата култура за безглутенов хляб

Напречният разрез на зърно грах е едно към едно със снимка на

Предстои знакова международна конференция за храните в Пловдив

Пловдив ще бъде домакин на знакова международна конференция за бъдещето на храните

Ремонтът на млечния БДС е неизбежен

Наталия Гаданчева е инженер технолог в млекопреработвателно предприятие и върви по „млечния

Как цветът на опаковката променя вкуса на храната

Често цветът на опаковката води до някои вкусови очаквания от продукта. Учените

Трябва да ядем не по-малко от 400 г плодове и зеленчуци

Яжте плодове и зеленчуци не по-малко от 400 грама на ден! Това

„Топлите бани“ удължават живота на кореноплодните зеленчуци

Според проучвания на датски изследователи, процесът на увяхване при кореноплодните зеленчуци, може

Фосфатите в дюнерите остават скрити от потребителите

Опасение от въздействието на фосфатите, използвани като хранителни добавки в месото, изразиха

Какво ядат и готвят българите – интервю с шеф Манчев

Агрозона интервюира кулинара шеф Манчев по време на българските квалификации за готварското

РЕКЛАМА