18 млн.лв. са предвидени за изграждане на центрове за съхранение и продажба...
Подкрепата в сектора по Националния план за възстановяване и устойчивост ще бъде…
Промени в насоките за кандидатстване по подмярката за младите стопани, вижте новостите
Кандидатстването е изцяло електронно в ИСУН 2020 Управляващият орган на ПРСР 2014-2020…
Мариана Милтенова, Национален съюз на градинарите в България: Все повече зеленчукопроизводители се...
На национално ниво трябва да се решат няколко основни проблема „Предизвикателствата пред…
Равносметка: НСМ представи резултатите от проекта и отправи препоръки към бъдещото Звено...
Партньори, експерти и съмишленици взеха участие в заключителната конференция на НСМ След…
Ферма в Кокаляне – дом за 70 вида люти чушки от цял...
Chilli Hills е първият български бранд, специализиран изцяло върху производството на люти…
Местните храни: Как да ги представим на пазара
На 3 и 4 октомври в Ямбол разкриват тайните на традиционните храни…
Георги Събев: С наредби за фермерските пазари и домашното производство на храни...
На специална дискусия в Черни Вит бяха представени двата документа Наредби за…
Производители на традиционни храни от 4 страни представят продукцията си в Добрич
На 2 юни в Етнографски комплекс “Стария Добрич“ ще се проведе международно…
Суша може да провали житната реколта в Силистренско, слани “отнесли” сливите и...
Засега състоянието на житните посеви е добро, но в действителност времето е…
БГ учени ще търсят възможности за добавена стойност, по-добър стандарт на живот...
В края на миналата година проектно предложение на Стопанска академия „Д. А.…