Ферма в Кокаляне – дом за 70 вида люти чушки от цял...
Chilli Hills е първият български бранд, специализиран изцяло върху производството на люти…
Местните храни: Как да ги представим на пазара
На 3 и 4 октомври в Ямбол разкриват тайните на традиционните храни…
Георги Събев: С наредби за фермерските пазари и домашното производство на храни...
На специална дискусия в Черни Вит бяха представени двата документа Наредби за…
Производители на традиционни храни от 4 страни представят продукцията си в Добрич
На 2 юни в Етнографски комплекс “Стария Добрич“ ще се проведе международно…
Повече пари за животновъдите – след актуализацията на бюджета
Минимум 250 милиона лева за секторите растениевъдство и животновъдство ще достигнат до…
CAP Green Zone гостува на фермерския пазар във Варна
Срещите на CAP Green Zone с фермери, производители и потребители продължиха и…
CAP Green Zone гостува на Фермерски пазар Варна
ГЛЕДАЙ НА ЖИВО ТУК от 14.00 часа на 17 април. ВИЖ ПРОГРАМАТА Срещите…
Атидже Алиева-Вели: Фермерите имат нужда от спешни мерки за справяне с продоволствената...
Спешните мерки, от които имат нужда българските фермери в условията на продоволствена…
С вкус от миналото и с надежда за бъдещето
Коневъдството по нашите земи има хилядолетна история, която датира още от времето…
Дигитализация: С какво може да ви бъде полезно новото решение в областта...
Когато става дума за дигитализация на търговията със земеделска продукция, е неизбежно…
На 30 декември ще бъде последният фермерски пазар в Стария Добрич
На 30 декември 2021 г. от 10 до 15 часа ще се…