300 хил. избити акули заради перките им

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Двеста хиляди перки от акули са конфискували властите в Еквадор, съобщава “Фокус” като се позовава на “Франс прес”. Арестувани са трима трафиканти в главното пристанище на страната.  Хосе Серано, министър на вътрешните работи, публикува в интернет снимки от контрабандната стока. Търговията с перките от големите водни животни е забранена в Еквадор. Те обаче се използват с медицински и готварски цели в някои азиатски държави.

Според властите в Еквадор бракониерите са избили поне триста хиляди акули. Това е едно от най-големите престъпления в държавата от години.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements