Земеделие

Земеделски новини от България и света. Тук ще получите актуална информация за Сектор „Земеделие“ Европейския съюз и света.

Научете всички новини и най-новите тенденции в областта на растениевъдството, животновъдството, биоземеделието и пчеларството. В Agrozona.bg ще разберете кои са най-печелившите растителни култури и най-новите достижения в аграрната наука от България и най-престижните институти в цял свят. Тук ще откриете ценна информация за контрол на вредителите и ще разберете кои са най-актуалните продукти за растителна защита. Следете ни ежедневно за експертни съвети за борба с основните болести по растенията, ефективни торове и препарати, проблеми със засушаването, борба с почвената ерозия и други решения за най-разпространените проблеми в земеделието.

Прочети повече

Всички публикации от Земеделие

Най-застрашени при отрицателни температури са сливите и кайсиите, а след това прасковите

В момента най-застрашени при отрицателни температури са сливите, кайсиите, след това прасковите,

300 млн. загуби за земеделието от руското ембарго

Разговорите и преговорите за бюджетите относно подпомагането с европейски средства за периода

Байер фокусира вниманието върху своите топ продукти на „Агра 2016“

По време на „Агра 2016“ Байер България поставя акцент върху ключови продукти

Европейският пазар чака български био – пшеница, слънчоглед, леща, билки, резене

Днес продължава започналият вчера в Пловдив Първи конгрес по биоземеделие. В Града

До 11,6% ръст на средните изкупни цени на основни зърнени култури за...

Средната изкупна цена на ечемика към 10-и февруари тази година остава без

52 хил. тона пшеница изнесени през варненското пристанище за последната седмица

През последната седмица през варненското пристанище, откъдето традиционно се изнася основна част

Байер Кроп Сайанс разширява бизнеса си с дигитални технологии в земеделието

Байер придоби немската компания за производство на дигитални технологии за диагностика и

Ечемикът – със значителни ползи за здравето

Изследователи от Швеция, от университета на Лунд, са установили, че редовната консумация