В Природонаучния музей в Пловдив: Деца сами правят маски на страшни животни

Георги Узунов
Георги Узунов
1 Минути

 

Природонаучният музей в Пловдив организира на 31 октомври детска работилница за маски под мотото “Най-страшното животно в музея”. Това съобщи директорът на музея Огнян Тодоров. В забавлението могат да участват деца до 10 години, придружени от родител.

Всички материали за изработването на маските ще бъдат осигурени от музея, а двама аниматори ще подсказват на децата идеи, ще им бъдат и помощници при нужда. Децата ще получават идеи и помощ от двама аниматори.

Броят на участниците, по думите на Тодоров, е ограничен, затова ще бъдат допускани само деца, които са се записали предварително. Билетът е на цена 10 лева и включва участие в работилницата за едно дете с родител и достъп до първия етаж от експозицията на музея.
Трите най-впечатляващи маски ще получат награди – красиви декорирани тикви-свещници.

Повече информация може да видите на сайта на музея.

Георги Узунов е в сферата на журналистиката от 7 години. Работил е за национални медии като Радио "Фокус", Дарик Радио и Националното радио. Завършил е бакалавър "Журналистика" в Софийския университет, а магистратурата му е в специалност "Журналистика, Продуцентство и Финанси".

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама